Nieuws Antwerpen Gosselin Mobility en DT Moving verenigen hun krachten

Gosselin Mobility en DT Moving verenigen hun krachten

Marc Smet

Gosselin Mobility en DT Moving verenigen hun krachten

Gosselin ceo Marc Smet en DT Moving managing director, Nick Kerr, tekenden vorige week een overeenkomst die de overname van DT Moving bevestigt en het opgaan van de operationele activiteiten in Gosselin. Deze overeenkomst brengt de activiteiten van DT Moving in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk onder de Gosselin paraplu. Hiermee wordt een Europees verhuisnetwerk van 51 kantoren in 34 landen gecreëerd dat spant van West-Europa, Oost-Europa, Rusland en de Kaukasus tot in Centraal-Azië.
De overeenkomst houdt ook in dat Nick Kerr een aandeel verwerft in Gosselin Mobility en toetreedt tot het management team van de Gosselin Group in Antwerpen.

Beide bedrijven hebben de laatste jaren intensief samengewerkt en zijn onafhankelijk en owner-managed. Ze passen een vergelijkbare ‘can do’ manier van werken toe om hoog kwalitatieve en geïntegreerde verhuisdiensten aan te bieden. Zowel Gosselin als DT Moving waren op zoek naar groeimogelijkheden om een antwoord te bieden op de sterk veranderende Europese markt. De synergieën maakten de fusie aantrekkelijk voor beide partijen. Zij zullen nu eerst de bestaande klanten- en partnerrelaties verstevigen en hun dienstenaanbod uitbreiden dankzij de grotere operationele dekking in Europa.

“Dit is een unieke gelegenheid voor beide ondernemingen! Gosselin Mobility kan op deze manier haar netwerk uitbreiden naar London en Parijs, twee belangrijke steden voor internationale ondernemingen alsook voor diplomaten”, zegt Marc Smet enthousiast. “Met een historiek die teruggaat tot 1870 is DT Moving een leverancier van internationale verhuizingen met hoog aanzien in de sector. En via hen krijgen we toegang tot een groot stuk van de markt. Het laat ons toe om ons verder te versterken en ons netwerk te laten groeien in Europa. We zijn dan ook maar al te blij dat we expertise van DT in deze markten kunnen benutten.”

Gosselin beoogt expansie in het Europese continent. DT past perfect in deze strategie. “Wij willen de preferentiële verhuisleverancier worden voor bedrijven, ambassades en relocation management companies in Europa”, vult Marc aan.

“Voor DT Moving is dit een uitgelezen kans om het hoofd te blijven bieden aan de steeds veeleisender wordende markt. Bovendien kunnen we onze diensten met ons kwaliteitslabel en oog voor detail nu aanbieden over gans Europa,” besluit Nick Kerr. “Omdat we aandeelhouder blijven in deze pan-Europese groep, is de toekomst van de business en dat van mijn team gevrijwaard en uitdagend. We kijken dan ook hard uit naar de gezamenlijke inspanningen van DT Moving en het Gosselin Mobility netwerk.”

Michael Cazalet, President van Gosselin Mobility vat het zo samen: “We kijken uit naar de samenwerking met Nick Kerr en DT Moving. Hun reputatie en expertise is lovenswaardig en is een absolute meerwaarde voor de ambitie van Gosselin met betrekking tot investeringen in de verhuis en relocation activiteiten. De uitbreiding is dan ook volledig in lijn met de visie van Gosselin richting een sterk pan-Europees netwerk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.