Nieuws Antwerpen Gouden Ridder van de Weg werkt bij Wommelgems transportbedrijf

Gouden Ridder van de Weg werkt bij Wommelgems transportbedrijf

Gouden Ridder van de Weg werkt bij Wommelgems transportbedrijf

WOMMELGEM/ANTWERPEN – Gunther Janssens van Wommelgems transportbedrijf Steenbergen is bekroond tot de Gouden Ridder van de Weg in 2019. Deze prestigieuze titel reikt de Antwerpse verzekeraar TVM Belgium jaarlijks uit aan een beroepschauffeur die minstens 10 jaar onafgebroken schadevrij rijdt.

De 45-jarige Gunther Janssens, die sinds 2003 voor de firma Steenbergen werkt, ontving reeds een bronzen certificaat in 2012 en een zilveren in 2014. Nu volgde de absolute bekroning van zijn uitzonderlijke rijkwaliteiten. België’s grootste nationale tafeltennistrots, Jean-Michel Saive, overhandigde het Gouden Ridder ereteken.

Jean-Michel Saive: “Ik ben onder de indruk van de prestaties van Gunther. Het is voor ons als gewone autobestuurders al moeilijk genoeg om hetzelfde te realiseren. Hij is een echte ambassadeur voor alle vrachtwagenchauffeurs, wat ons een mooi beeld geeft van zijn beroep.”

Uitzonderlijke prestatie

Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM Belgium: “Slechts 3 op de 1.000 chauffeurs rijden 10 jaar aan één stuk ongevalvrij. Gunther behoort hiermee tot een select groepje van chauffeurs met bijzondere rijkwaliteiten. Bij TVM Belgium willen we dergelijke topprestaties maar al te graag in de verf zetten, net omdat we weten hoe moeilijk het is om 10 jaar schadevrij te rijden. Het vraagt dan ook opperste discipline, behendigheid en concentratie om je vrachtwagen elke dag opnieuw veilig door het helse verkeer te loodsen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.