Nieuws Antwerpen GPI Service zit op het goede spoor

GPI Service zit op het goede spoor

GPI Service zit op het goede spoor

laswerkHet industrieel montagebedrijf GPI Service zoekt dringend een aantal bijkomende polyvalente monteurs. De onderneming uit Merksem onderkent een snelle groeidynamiek en ziet de markt breed open gaan. “Wij zijn nauwelijks drie jaar bezig en we hebben nu al een orderportefeuille die goed vol zit met klanten als Atlas Copco, Aleris, Dossche, Bosto e.a.” zegt zaakvoerder Piet Goyvaerts.

Het lijkt wel alsof de crisis toch over haar hoogtepunt heen geraakt. Piet Goyvaerts heeft een aantal turbulente jaren achter de rug. Hij verkocht destijds zijn zelf opgerichte onderneming GPI Industrie aan een industriële groep, fungeerde er een tijdlang als commercieel directeur maar voelde dat zijn ambities elders lagen. Hij begon daarom met GPI Service opnieuw, haalde een aantal trouwe werknemers van vroeger terug binnen en zit ondertussen duidelijk op het goede spoor.

GPI Service doet aan industriële onderhouds- en projectwerken. Het gaat dan om de montage of de demontage van machines, tanks en silo’s. Het bedrijf engageert zich voor constructies, laswerk, piping en engineering. “We hebben bij de opstart enkele mooie langetermijn onderhoudscontracten binnengehaald die een sterk fundament leggen onder onze activiteiten. We haalden daarnaast verscheidene projecten binnen die we het ene na het andere succesvol konden afwerken. Zo raakt onze orderportefeuille steeds dikker.”

Vandaar dan ook de geplande aanwervingen van polyvalente monteurs. “Wij gaan die mensen desnoods zelf opleiden. We zijn hier met z’n allen ervaren vijftigers. Jonge mensen met handen aan hun lijf mogen zich altijd komen aanbieden in Merksem.”

GPI Service wordt mee aangestuurd door Martine Hofkens, de echtgenote van Piet Goyvaerts. Ze brengt mee de nodige dynamiek aan in de firma. Het ziet er overigens naar uit dat ook zoon Mitch binnen afzienbare tijd mee in de zaak zal stappen. GPI Service tekent vandaag voor een omzet van pakweg 2,2 miljoen euro. De onderneming stelt zo’n 20 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer