Nieuws Antwerpen Grant Thornton Belgium breidt netwerk uit

Grant Thornton Belgium breidt netwerk uit

Grant Thornton Belgium breidt netwerk uit

adviesHet netwerk van het adviesbedrijf Grant Thornton Belgium wordt uitgebreid met het onafhankelijke consultancykantoor BeAligned uit Gent. Het samengaan van beide partners crëëert op die manier een omvangrijke afdeling Advisory Services met meer dan 40 man.

Grant Thornton is een van de grootste netwerken op het vlak van audit-, tax-, en advieskantoren. Met vestigingen in Antwerpen, Turnhout, Hasselt, Doornik, Brussel en nu ook Gent kunnen de klanten van de groep voortaan een beroep doen op liefst 175 medewerkers. De samenwerking met BeAligned moet de slagkracht van het bedrijf nog versterken.

Paul De Weerdt, managing partner bij Grant Thornton België stelt “dat de samenwerking met BeAligned moet toelaten om het bestaande aanbod aan advisory diensten uit te breiden met segmenten zoals het optimaal beheersen van processen, de maximalisatie van efficiëncy, de verbetering van de interactie met stakeholders en innovatiestrategie.”

Marc vande Gucht van BeAligned wijst er voral op dat de klanten van zijn bedrijf in de deal voortaan “ook kunnen genieten van diensten op het vlak van audit, assurance, accountancy, tax, transaction support, business risk services, financial planning en legal services. De samenwerking biedt onze eigen medewerkers de mogelijkheid om tijdens gezamenlijke projecten kennis te verwerven in nieuwe domeinen en volop te investeren in een geïntegreerde adviesverlening.”

Grant Thornton is in al die jaren uitgegroeid tot een internationaal netwerk van liefst 38.500 medewerkers in 130 verschillende landen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.