Nieuws Antwerpen Grant Thornton vindt nieuwe Antwerpse stek

Grant Thornton vindt nieuwe Antwerpse stek

Grant Thornton vindt nieuwe Antwerpse stek

De Antwerpse tak van Grant Thornton is voortaan niet meer te vinden in de Polvlietlaan, maar enkele kilometers verder in de Uitbreidingstraat. Een verhuis na 23 jaar dus, al komt die er niet door krapte of verouderde kantoren. De reden is dat het audit-, accountancy- en advieskantoor een nieuwe, hybride manier van werken wil introduceren.

Grant Thornton wil af van de klassieke kantooromgeving en lanceert het Activity Based Working-principe. Dat komt neer op een flexibele kantoorinrichting waarin iedere medewerker autonoom zijn of haar setting kiest in functie van zijn of haar activiteiten of voorkeur.

In de Uitbreidingstraat bestaat het kantoor voortaan uit drie zones. Zo is er een Office Zone als veelzijdige kantoorsetting voor het personeel. Er is een ‘open space’-gedeelte, maar er zijn ook bubbels en individuele werkstations. In de Meeting Zone zijn alle vergaderspots gecentraliseerd. Er kunnen zowel geplande als spontane meetings plaatsvinden. En tot slot is er nog een ‘Eat-Meet-Work-Fun’-gedeelte voor lunch en informele ontmoetingen.

Hybride

Een nieuw kantoor, maar Grant Thornton omarmt ook het hybride werken. De medewerkers zijn vrij om te kiezen welk regime hen het beste past, al ondersteunt en stuurt de teamleider bij waar nodig.

“Hybride werken bij Grant Thornton is een kwestie van de juiste balans zoeken, zonder opgelegde verhouding tussen thuis- en kantoorwerk. Die flexibiliteit zit er al een hele tijd in, en hebben we sinds corona bestendigd in een flexibel beleid”, vertelt managing partner Ria Verheyen, Managing Partner. “We zijn blij dat ook onze eigen kantoren nu diezelfde spirit uitstralen. Onze bedrijfsidentiteit en -cultuur zitten vervat in dit gebouw.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.