Nieuws Antwerpen Grashoppers Academy gaat dataspecialisten klaarstomen

Grashoppers Academy gaat dataspecialisten klaarstomen

Grashoppers Academy gaat dataspecialisten klaarstomen

KONTICH/MECHELEN – Studenten die een dataopleiding volgen aan Thomas More zullen vanaf volgend academiejaar kunnen rekenen op de steun van Grashoppers Academy. Het bedrijf uit Kontich zal de dataspecialisten van de toekomst tijdens hun opleiding volgen en coachen. De samenwerking past binnen de doelstelling van de hogeschool om het hoger onderwijs nog meer met de bedrijfswereld te verbinden.

De studenten Cyber Security Expert en Data Management, twee keuzetrajecten van de bacheloropleiding Informatiemanagement en Multimedia aan Thomas More, hebben al zicht op een job nog voor ze hun diploma in handen hebben. Maar hoewel ze zeer gewild zijn op de arbeidsmarkt, wil de hogeschool hen nog beter voorbereiden op de start van hun carrière. Daarom gaat Thomas More een samenwerking aan met Grasshoppers Academy, een coaching- en opleidingscentrum voor jonge IT’ers dat opereert vanuit Kontich. Zij worden Partners in Education.

Grasshoppers Academy staat ook al verschillende jaren toonaangevende bedrijven gespecialiseerd  in datatechnologieën bij in hun zoektocht naar geschikte werkkrachten. Die voeling met de arbeidsmarkt maakt hen voor Thomas More de ideale partner. “Wij willen onze studenten de beste opleiding aanbieden, onze docenten kansen geven om zich permanent bij te scholen en kansen grijpen om duaal leren mogelijk te maken”, klinkt het bij Hilde Revyn, opleidingsmanager van de bachelor Informatiemanagement en Multimedia. “We zijn dan ook enthousiast dat Grasshoppers Academy dat mee zal helpen waarmaken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.