Nieuws Antwerpen Gratis duotickets voor Night Shift

Gratis duotickets voor Night Shift

Gratis duotickets voor Night Shift

zomertjeUw website ‘Made in Antwerpen’ wil U beter leren kennen. Wat doet U, in welke sector werkt U, welke functie hebt U precies binnen het bedrijf? We hebben daarom onze inschrijvingspagina even uitgebreid. Wie ertoe bereid is om zijn profiel op te geven kan daarbij 1 van de 25 duotickets winnen voor de Night Shift van zaterdag 21 maart e.k. in Antwerpen. Inschrijven is mogelijk via onderstaande link tot en met 18 maart e.k.

De Night Shift wordt ongetwijfeld hét event van het weekeind. Ben je ook even uitgekeken op de traditionele netwerk events, de recepties en de klassieke beurzen? Moet je ongetwijfeld de formule van Night Shift even proberen. Night Shift brengt mensen bijeen om in een hippe sfeer contacten te leggen onder zelfstandigen, start-ups, jonge ondernemers en gevestigde waarden. Daar horen vibes en delicious food bij. Night Shift komt op zaterdag 21 maart e.k. naar de Waagnatie in Antwerpen.

Het gaat er leuk aan toe op de nachten van Night Shift. Het project werd twee jaar geleden opgezet in Gent door Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens. Ze brachten startende ondernemers en gevestigde waarden bijeen om op een inspirerende, informatieve maar toch informele manier kennis te maken met elkaar, met elkaars diensten en elkaars producten. Het succes was zo groot dat hun initiatief verleden jaar al uitgebreid werd tot het drieluik Gent-Antwerpen-Kortrijk.

Dit jaar is Antwerpen dus opnieuw aan de beurt. “Elk event van Night Shift is sterk lokaal verankerd”, zeggen de organisatoren. “We creëren een publiek van zelfstandigen uit de regio die hun netwerk willen uitbreiden.”

Ondertussen hebben zich voor het event in de Waagnatie al zo’n 50 standhouders aangemeld. Onder hen de stad Antwerpen met het Antwerp Startup corner. De stad wil lokaal talent laten zien en interessante kruisbestuivingen opzetten. Verder zijn er bedrijven vertegenwoordigd als Bolides, Boozeplace, Domo Arrigato, Paradise Saturdays, Seeq, Suitcase, Thirst, Van Breda-Van Paeschen enz. De standhouders zijn heel divers maar daar is het de organisatoren nu net om te doen.

Nieuw is ondertussen wél dat de Night Shft vooraf gegaan wordt door een Night Shift Conference. Partner in het opzetten van de conference is de Vlerick Business School. Er worden interessante thema’s, debatten en gastsprekers aangekondigd. Een van de sprekers is oa. professor Gino Van Ossel van Vlerick, een specialist in HR. Centraal staat de thematiek van netwerken en matchmaking. Concreet betekent dat ook dat deelnemers aan elkaar gekoppeld worden om onder vier ogen mogelijke samenwerkingen te bespreken.

De toegang tot de conferentie is gratis. Het ticket voor de Night Shift zelf kost 20 euro.

Er worden een paar duizend deelnemers verwacht.

De link waar je je profiel kunt op inbrengen en alvast een gratis duoticket winnen voor de Night Shift:
Win hier je duoticket

Contacten met Night Shift kunnen nog via www.night-shift.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.