Greenhouse Collection_Afbeelding

Greenhouse Collection: het future-proof kantoorgebouw

Wat is de nieuwe manier van werken? De hamvraag bij elke bedrijfsleider, waar het gebouw The Greenhouse Collection een passend antwoord op biedt. Deze pas opgeleverde kantoren maken deel uit van een totaalrenovatie met een specifieke focus op flexibiliteit, duurzaamheid, technologie en comfort.

Het kantoorgebouw betreed je via een polyvalente inkomhal die rechtstreeks geconnecteerd is met het meeting center door een design-trappenhal. “De huurders van het gebouw kunnen via een creditsysteem gebruik maken van de gemeenschappelijke vergaderruimtes van vier tot twintig personen. Hierdoor kan de vergadercapaciteit efficiënt benut worden en zullen er substantieel minder privatieve vierkante meters gehuurd moeten worden”, zegt Jurgen van Weert, projectverantwoordelijke.

Flexibiliteit

Op de bovenste verdieping van het gebouw bevindt zich een rooftop lounge met een selfservice catering concept. “De lounge zal niet enkel dienen als lunchruimte, maar zal ook fungeren als plek voor informelere vergaderingen en werkruimte voor wanneer men liever in een gemeenschappelijke ruimte werkt.” In al deze gemeenschappelijke delen zal een Starbucks-punt zijn met selfservice. De combinatie van de verschillende ontmoetingsruimtes zal zorgen voor onderlinge interactie binnen en  tussen de bedrijven.

In het gebouw is ook een co-workcenter voorzien waar de bedrijven op een flexibele manier bijkomende capaciteit kunnen huren. “Het co-workcenter biedt zowel het klassieke co-working aan met flexdesks, alsook serviced offices. Alle ruimtes zijn high-end afgewerkt en dit in stijl van de renders.” Naast de rooftop lounge is er een luxueuze boardroom, The Suite genaamd, die extra gehuurd kan worden met catering op aanvraag.

Duurzaamheid, technologie en comfort

Het kantoorgebouw is gebouwd volgens het BREEAM certificaat, de certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. “Er is een flexibele parking met meer dan voldoende laadcapaciteit voor wagens, fietsen en steps. Zowel de parking, reservatie van meeting rooms als de toegangscontrole wordt gestuurd via een applicatie. Naar bijkomend comfort toe zijn er douches voorzien en is het hele gebouw voorzien van koelplafonds.”

Als je interesse hebt in het huren van een kantoorruimte in dit polyvalente gebouw met high-end afwerking, kan je contact opnemen met Anker 18 via https://www.anker18.be/kantoor/te-huur/2018-antwerpen/greenhouse-collection-4150538.

Anker18 adviseert bij verkoop- en verhuurtransacties van bedrijfsvastgoed, en neemt ook het beheer, schattingen en consultancy-opdrachten op zich.