Nieuws Antwerpen Groeispurters lanceert abonnementsformule voor kinderfietsen

Groeispurters lanceert abonnementsformule voor kinderfietsen

De Groeispurters is een nieuwe verhuurformule die komaf wil maken met alle te kleine en ongebruikte kinderfietsen

Groeispurters lanceert abonnementsformule voor kinderfietsen

De Groeispurters is een nieuwe verhuurformule die komaf wil maken met alle te kleine en ongebruikte kinderfietsen die her en der in Vlaamse garages staan. Iedereen die lid wordt van De Groeispurters-club mag zich verwachten aan een passende kinderfiets van topkwaliteit. Als je kind toe is aan een grotere fiets kan je meteen wisselen.

De oprichters van De Groeispurters zijn zelf ouders met kinderen van verschillende leeftijden en weten uit ervaring dat kinderfietsen nooit veel langer dan 2 jaar dienst doen. De verleiding om in de supermarkt een budgetvriendelijk exemplaar aan te schaffen is dan ook groot. Deze fietsen zijn echter meestal vrij zwaar en zorgen er wel eens voor dat kinderen hun plezier in fietsen verliezen.

Afvalberg

“Met ons abonnement is dit probleem helemaal van de baan”, zegt Jolien Van Ranst, medewerker bij De Groeispurters. Ouders kiezen online een passende fiets en zodra deze te klein is ruilen ze hem in voor een groter model. Zo dragen ze hun steentje bij aan de verkleining van de afvalberg. Ook voor mensen waarvoor een nieuwe fiets aankopen niet in het budget past is De Groeispurters een goede oplossing. Een nieuwe 20 inch fiets heb je al voor 11 euro per maand.

Fietsen die terug komen worden helemaal nagekeken en fietsklaar gemaakt voor het volgende gebruikertje. Als de klant kiest voor een ‘preloved’ (reeds gebruikt) model betalen ze iets minder en mogen ze er zeker van zijn dat deze in verkeersveilige staat is.

De merken waartussen de abonnees kunnen kiezen zijn heel bewust geselecteerd. Ze staan allemaal garant voor lichtgewicht fietsen van de hoogste kwaliteit. “Hierdoor hebben onze fietsen ook een lange levensduur”, zegt Jolien, “dat duurzame aspect is in deze tijd ook heel belangrijk.  Iedereen die overtuigd is dat minder wegwerp beter is voor het milieu kan bij kinderfietsen beginnen. XTR-shop levert zo met De Groeispurters een bijdrage aan de circulaire economie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.