Nieuws Groene energie en gratis aandelen in windmolenparken: Luminus lanceert GreenWin Pro

Groene energie en gratis aandelen in windmolenparken: Luminus lanceert GreenWin Pro

Groene energie en gratis aandelen in windmolenparken: Luminus lanceert GreenWin Pro

Luminus maakt het verschil, samen met u. Met die baseline maakt Luminus duidelijk dat ze meer dan een leverancier van gas en elektriciteit is. Het bedrijf wil vooral een energiepartner zijn en zet die positie nu extra kracht bij. Meer bepaald reikt Luminus de hand uit naar zelfstandigen en kleine kmo’s om samen te werken aan een groene maatschappij. Dat gebeurt onder GreenWin Pro: een energiecontract met 100% groene energie én gratis aandelen in de coöperatie Lumiwind.

Meer betrokkenheid in duurzame projecten en meer voordelen hebben als klant. Die twee noden kwamen naar boven in een onderzoek van Luminus bij diverse ondernemingen. En er werd geluisterd. Met GreenWin Pro lanceert Luminus een loyaliteitsconcept dat de drempel voor kleine ondernemers flink verlaagd. Enerzijds om hun energieverbruik en ecologische voetafdruk in te krimpen, anderzijds om hen te helpen duurzaam te laten investeren.

“Klanten kunnen intekenen op het vaste of flexibele energiecontract Comfy Pro en verzekeren zich zo van groene energie voor hun onderneming”, vertelt Cynthia Langenaken, customer value proposition manager bij Luminus. “Daarbovenop maken we hen gratis aandeelhouder in Lumiwind, een coöperatie in hernieuwbare lokale windenergie.”

Gratis aandelen in Lumiwind

Zo worden er in het eerste jaar 3 gratis aandelen in Lumiwind uitgedeeld met een jaarlijks dividend dat oploopt tot 4%. Loyale klanten krijgen bovendien ieder jaar een nieuw gratis aandeel tot en met een totaal van 7 aandelen (jaar 5). Luminus is de eerste energiespeler die met dit concept op de markt komt.

“Luminus wil actief meewerken aan een beter klimaat. Omdat vele kleintjes één groot maken, slaan we met ons GreenWin Pro-aanbod de handen in elkaar met onze zakelijke klanten”, aldus Langenaken. “Voor hen is dit een win-win: ondernemers dragen op deze manier automatisch hun steentje bij aan een groenere leefomgeving en genieten tegelijkertijd van het jaarlijks rendement van de gratis aandelen.”

Ondernemingen kunnen ook extra aandelen in de windprojecten van Luminus in België kopen tot een maximumbedrag van 10.000 euro.

Maak kennis met Lumiwind

Zelfstandigen en kleine ondernemers die intekenen op GreenWin Pro, worden dus aandeelhouder van Lumiwind. Deze coöperatieve vennootschap werkt actief aan windprojecten en promoot duurzaam energieverbruik in Vlaanderen en Wallonië.

Momenteel werkt Lumiwind aan nieuwe windparken in Zelzate, Eeklo, Héron en Alken. De totale productie van deze parken komt overeen met het verbruik van ongeveer 23.700 gezinnen en een besparing van 22.800 ton CO2 uitstoot per jaar.

Geïnteresseerde ondernemingen kunnen terecht op de website van GreenWin Pro.

Luminus, de energiepartner die samen met u het verschil maakt.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.