Nieuws Antwerpen Groeninghe Transport uit Kontich overgenomen door Willy Naessens

Groeninghe Transport uit Kontich overgenomen door Willy Naessens

Groeninghe Transport uit Kontich overgenomen door Willy Naessens

KONTICH – Willy Naessens Group uit het West-Vlaamse Wortegem-Petegem neemt het vastgoed en de transportafdeling van Groeninghe Transport uit Kontich over. De uitbating van de dierenspeciaalzaak die ook nog binnen de vennootschap actief is, wordt niet mee overgenomen. De huidige uitbater zal van 1 april tot 30 juni een uitverkoop organiseren. De overname wordt in juni gefinaliseerd.

Groeninghe Transport vervoert vooral nationaal en internationaal in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. De activiteiten van het transportbedrijf uit Kontich bestaan voor 99% uit containertransport.

“De bedoeling van deze overname is om op termijn terug een stap verder te zetten in onze verticale integratie bij de Willy Naessens Group en ook het mobiliteitsprobleem aan te pakken. Door de ligging van Groeninghe Transport hoeven we niet telkens weer uren te verliezen in het verkeer op en rond de Antwerpse Ring wanneer we komen van onze betonfabrieken Alpreco of Intershipping en een werf in de Antwerpse Kempen of Nederland moeten beleveren. Deze tijdswinst is cruciaal om onze klanten de Willy-Naessens-service die ze gewoon zijn, te blijven garanderen. We schakelen de verloren afstand uit”, licht ceo Dirk Deroose toe.

Alle werknemers binnen de transportafdeling blijven aan boord en worden geleidelijk aan omgeschakeld naar het specifiek bouwtransport nodig voor de Willy Naessens Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.