Nieuws Antwerpen groep grust is klaar voor groei

groep grust is klaar voor groei

groep grust is klaar voor groei

SINT-NIKLAAS – Jan Fruytier, Jonas Van Bogaert, Tom Mertens en Junior Digneffe richtten eind 2017 groep grust op, een netwerk van verzekeringsmakelaars dat collega-verzekeringsmakelaars op vele vlakken ontzorgt. Een goed initiatief voor de verzekeringswereld zo blijkt, want naast de 5 huidige kantoren zitten er een heleboel nieuwe in de pijplijn.

“De verzekeringswereld vandaag wordt gekenmerkt door overnames en fusies, met als resultaat een gevoel van onpersoonlijkheid bij de klanten. En dat is exact wat we tegengaan met groep grust. We stroomlijnen zowel de organisatie en communicatie als alle administratieve processen van verzekeringsmakelaars. Zo hebben zij tijd voor de essentie: hun klanten persoonlijk adviseren, ervoor zorgen dat hun risico’s ingedekt zijn en hen financieel gezond houden”, zegt Jan Fruytier.

Dat gaat van efficiëntie en digitalisatie van de kantoorprocessen, bescherming tegen overnames en fusies, en de instroom van jong talent tot de marketing en communicatie, opleiding en heel wat schaalvoordelen. Daarnaast wordt gestreefd naar een papierloze werking via een CRM-systeem met documentenbeheer en contactgeschiedenis, en een applicatie voor prospecten en bestaande klanten die een overzicht van de huidige situatie rond beschermen, sparen en financieren geeft.

“Afgaande op de groei is onze aanpak zeer welkom in de verzekeringswereld. Eind december zijn we met een eerste kantoor gestart. Vandaag tellen we er 5 en zitten er nog een heleboel anderen in de pijplijn. Het is onze ambitie om tegen 2023 te groeien naar 20 kantoren, verspreid over Vlaanderen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.