Nieuws Antwerpen Groep Steylaerts kende nog nooit een minder goed jaar

Groep Steylaerts kende nog nooit een minder goed jaar

Groep Steylaerts kende nog nooit een minder goed jaar

steylaertsDe Groep Steylaerts breidt zijn personeelsbestand verder uit. Er worden verschillende extra krachten aangeworven. “We realiseren al jaren naeen groeicijfers van 15%”, zegt zaakvoerder Patrick Steylaerts. De Groep Steylaerts is de Belgische nummer één in de tegelverkoop en in totale badkamerrenovaties.

Met een nieuwe financiële directeur, een hr-assistant, een sales assistant en een project assistant is het de Groep Steylaerts uit Berlaar erom te doen de sterke groeilijnen ook in de komende jaren onverminderd verder te zetten. Het bedrijf is destijds opgezet door vader Jos Steylaerts en heeft met het aantreden van de twee zonen, Peter en Patrick een sterke vlucht genomen. Enkele tijd terug werd Azuleo in Antwerpen overgenomen. De groep tekent vandaag voor een omzet van zowat 21 miljoen euro en 70 personeelsleden.

“Toen wij onze eerste stappen zetten in het bedrijf van ons vader realiseerden we een omzet van 3 tot vier miljoen Belgische frank….” herinnert Patrick Steylaerts zich nog. “Wij hebben de firma al die jaren onafgebroken uitgebreid. Ik durf zelfs stellen dat wij nog nooit een slecht jaar gehad hebben…”

De marketing heeft het voor de verkoop kennelijk goed gedaan. Iedereen in het Antwerpse kent Steylaerts en Azuleo. Wie aan nieuwe tegels toe is of zijn badkamer moet renoveren heeft de naam Steylaerts spontaan in de mond. “Wanneer het erop aankwam mensen aan te werven was dit minder evident”, zegt Patrick Steylaerts nog. “Mijn trots was dan ook groot toen ik mocht vaststellen dat onze recente aanwervingscampagne nu toch zo’n enorm succes geworden is. Er kwamen enorm veel sollicitaties binnen voor de nieuwe jobs die we in aanbieding hebben.”

Zowel de showroom als het enorme logistieke center van Steylaerts zijn ondertussen vaste ankerplaatsen in en om Berlaar. Het bedrijf heeft er zijn reputatie mee hard gemaakt. De kern van het verhaal rond Steylaerts: het feit dat de firma al zijn tegels rechtstreeks aankoopt in het buitenland. “Onze stocks zijn daardoor ook indrukwekkend groot. Wie een bepaald soort tegels wil kan er zich van verzekerd weten dat wij die in huis hebben. Net zoals we ook altijd onze belofte waar maken om een badkamer binnen de tien dagen volledig te vernieuwen….”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.