Nieuws Antwerpen Groep Trafuco breidt havendepot uit

Groep Trafuco breidt havendepot uit

Groep Trafuco breidt havendepot uit

ANTWERPEN/SCHELLE – Transporteur Groep Trafuco, gespecialiseerd in het vervoer van vloeistoffen, containers en verpakte goederen, heeft zijn depot van dochter NDB Logistics in de haven van Antwerpen uitgebreid van 24.000 tot 44.000m². Dat meldt Flows.

NDB Logistics behoort al sinds 2001 tot de groep Trafuco en sinds 2008 legt het bedrijf zich toe op containervervoer. Het depot op Luithagen is voor de groep, die haar hoofdzetel heeft in Schelle, de uitvalsbasis in de haven van Antwerpen.

“De concessie in de zone Luithagen, die bijna in omvang verdubbelde, combineert verschillende functies. Naast de behandeling en stockage van containers dient de site als uitvalsbasis in de haven voor de vrachtwagens van NDB Logistics en Trafuco”, zegt Philip Van den Broeck, die de containeractiviteiten van Trafuco/NDB Logistics leidt.

“Wij hebben er eveneens een garage voor onderhoud en herstellingen en een nieuw tankstation.”

De site dient voor de eigen activiteiten, maar ook concullega’s van Trafuco kunnen er een beroep op doen als containerdepot, voor het tijdelijk stallen van containers en materiaal.

“Dankzij de uitbreiding krijgt de site ook een meer strategische invulling. Het wordt mogelijk om nauwer samen te werken met klanten in de buurt en gemakkelijker om nachttransporten te organiseren”, aldus Serge De Wolf, ceo van Trafuco.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.