Nieuws Antwerpen Groep Van Calster zoekt bijkomend personeel

Groep Van Calster zoekt bijkomend personeel

Groep Van Calster zoekt bijkomend personeel

van calssterDe Groep Van Calster zoekt dringend bijkomend personeel. Vloerders, loodgieters en toonzaalverkopers. Het gaat dan om contracten op zelfstandige basis. De Groep Van Calster is een specialist in tegels, natuursteen en parket. De firma uit Geel heeft enkele maanden geleden een nieuwe showroom geopend in Aartselaar.

Met de opening van de nieuwe winkel heeft het bedrijf duidelijk het offensief ingezet op de regio Antwerpen. “De streek rond Antwerpen heeft een heel groot potentieel,” zei Stefanie Pelgrims van het bedrijf toen. Kennelijk is de operadtie een succes want het bijkomend personeel zou ook aan de slag moeten in de Antwerpse regio.

De Groep Van Calster is als familiebedrijf reeds jarenlang een vaste waarde als groothandel en in de verkoop aan particulieren. Het bedrijf werkt samen met architecten, immobiliënkantoren, bouwbedrijven en projectontwikkelaars bij het plaatsen van vloer- en wandtegels, parket, laminaat en natuursteen. Zo’n 100 medewerkers dragen de expertise van de onderneming uit. In functie van een continue groei wordt nu gezocht naar bijkomende medewerkers.

De Groep Van Calster heeft zijn roots in Geel. Het familiebedrijf is overigens niet enkel een distributeur van vloeren. “Wij plaatsen ook tegels en parket, verzorgen het chapewerk en renoveren bovendien ook badkamers.” Van Calster had zich vanuit Geel tot nog toe vooral op Limburg georiënteerd. Het bedrijf heeft een eigen showroom in Hasselt. Onlangs kwam daar dus Aartselaar nog bij.

Toch mag de investering op de Boomsesteenweg even de wenkbrouwen doen fronsen. Daar zijn toch al verscheidene grote tegelspecialisten gevestigd? “Klopt”, zegt Stefanie Pelgrims. “Daar zijn we ons best van bewust. Maar we zijn er aan de andere kant van overtuigd dat de brede regio rond Antwerpen enorme mogelijkheden biedt. Een beetje concurrentie kan geen kwaad. Overigens zijn we bij Van Calster van oordeel dat een crisis ook opportuniteiten biedt.”

De Groep Van Calster wordt vandaag in de derde generatie geleid door de broers Hans en Bart.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.