Nieuws Antwerpen Groothandel Claessens brengt groenten en fruit tot aan uw voordeur

Groothandel Claessens brengt groenten en fruit tot aan uw voordeur

Groothandel Claessens brengt groenten en fruit tot aan uw voordeur

ANTWERPEN – Onder invloed van de strenge coronamaatregelen lanceert de Antwerpse Groothandel Claessens in versneld tempo zijn nieuwe thuisleverdienst voor particuliere klanten. Claessens Home Delivery brengt vanaf nu bijna dagelijks dagverse groenten, fruit en andere producten tot aan de voordeur in heel Vlaanderen en Brussel.

“We speelden al langer met het idee om naar de klanten toe te gaan en hen een extra service te bieden. In het kader van de coronacrisis besloten we meteen een versnelling hoger te schakelen en onze Home Delivery in een recordtijd uit te rollen. Met de hulp van enkele sterke partners konden we heel snel een goed functionerende website realiseren”, legt zaakvoerder Tom Claessens uit.

Het bestelplatform voor de horeca Growzer, webontwikkelaar The Cult of Content en ERP-softwareleverancier CCE zetten mee hun schouders onder dit project. Klanten kunnen vanuit hun luie zetel heel eenvoudig dagverse groenten, fruit, pasta’s en bereide maaltijden bestellen. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt alles thuis aan de voordeur geleverd in heel Vlaanderen.

Het aantal producten zal de komende periode week na week verder uitgebreid worden. Zaakvoerder Tom Claessens benadrukt dat ook na de coronacrisis het mogelijk blijft om vanuit de huiskamer online te bestellen: “Ook nadien is het onze bedoeling om dit als een volwaardige extra dienstverlening aan onze particuliere klanten te blijven aanbieden.”

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.