Nieuws Antwerpen Groothandel Sligro-ISPC is tijdelijk open voor iedereen

Groothandel Sligro-ISPC is tijdelijk open voor iedereen

Groothandel Sligro-ISPC is tijdelijk open voor iedereen

ANTWERPEN – Nadat de horecasector verplicht de deuren moest sluiten, viel bij horecagroothandelaar Sligro-ISPC bij 95% van de verkoop weg. Nu hebben ze het roer omgegooid en is uitzonderlijk en tijdelijk iedereen welkom om boodschappen te doen bij Sligro-ISPC Antwerpen, Gent, en Luik. 

Het FAVV heeft beslist dat, tot aan het einde van de getroffen overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus en mits respect voor de regels met betrekking tot social distancing, Sligro-ISPC als B2B groothandel in voeding uitzonderlijk ook mag verkopen aan particulieren.

Dit betekent voor Sligro Food Group Belgium dat ISPC Gent, ISPC Luik en Sligro-ISPC Antwerpen ook open is voor consumenten. Dit zolang de overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus gelden.

Het Nederlandse moederbedrijf ziet zijn omzet flink zakken door de coronacrisis.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.