Nieuws Antwerpen Groothandel Vawi wil opnieuw uitbreiden

Groothandel Vawi wil opnieuw uitbreiden

Groothandel Vawi wil opnieuw uitbreiden

vawiDe groothandel in groenten en fruit Vawi is al vele jaren actief aan het Kielsbroek in Antwerpen en wil opnieuw uitbreiden. Het bedrijf beschikt er al over 4000 vierkante meter aan opslagruimte. In de komende weken zal er nog eens 1000 vierkante meter extra bijgebouwd worden.

Vawi levert als groothandel een breed assortiment aan verse groenten en fruit, diepvries, kruiden en droge voeding. Talloze horecazaken, winkels, grootkeukens, bakkers, slagers en traiteurs geven elke dag hun bestellingen door aan het bedrijf. Johan Frijters, Philippe Geldof en Peter De Strycker hebben Vawi al die jaren onafgebroken gemoderniseerd en afgesteld op de nieuwe technologiën. Klanten bestellen in dit opzicht elektronisch en kijken de nieuwe offertes na via de webshop. Met track en trace-systemen kunnen de leveringen permanent opgevolgd worden. Bovendien is zwaar geïnvesteerd in hygiëne en voedselveiligheid. In die mate dat de klanten de kwaliteit van Vawi sterk appreciëren, aldus Peter De Strycker.

Vawi belevert alle Vlaamse provincies. Ook het wagenpark is daarom versterkt met nieuwe modellen trucks. Er worden overigens steeds meer ritten gereden.

Vawi maakt als bedrijf deel uit van de Groep A De Witte, een geheel van 16 verschillende bedrijven die allemaal actief zijn in de distributie van groenten en fruit. Daaronder ook Continental Fruit cy in Antwerpen, de NV Lejeune in Sint-Katelijne-Waver en De Swert, eveneens in Sint-Katelijnen-Waver. De groep is in 1991 opgezet door Achiel de Witte die vanuit de hoofdzetel in Brussel zoveel mogelijk synergiën uitwerkt tussen de onderscheiden ondernemingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.