Nieuws Antwerpen Groots opgezette familiedag bij Group-f

Groots opgezette familiedag bij Group-f

Groots opgezette familiedag bij Group-f

strijkHet schoonmaakbedrijf Group-f organiseert tijdens het weekeind een groots opgezette familiedag. Er worden zo’n 500 personeelsleden en hun families verwacht. Frank Hechtermans, het grote hart van het bedrijf zal op die dag de troepen schouwen.

Hij is thuis opgegroeid in de schoonmaakbusiness. Vader Hechtermans had een eigen cleaning bedrijf. Het leek dan ook voorspelbaar dat zoon Frank Hechtermans eveneens in de schoonmaaksector zou terecht komen. Zijn bedrijf Group-f heeft ondertussen in Kontich verscheidene zijtakken gekregen.

Met de verhuur van hoogwerkers, een eigen dienstenchequebedrijf en een afdeing brandschadesanering heeft Frank Hechtermans zijn schoonmaakbedrijf in de afgelopen jaren stevig onderbouwd. “In de verhuur van hoogwerkers ben ik eigenlijk toevallig terecht gekomen. We hadden een contract voor het schoonmaken van de gevelpanelen bij Nike in Laakdal en daar hadden we hoogwerkers voor nodig. We kochten weliswaar het verkeerde type kraan maar we zagen er wel een opportuniteit in om de installatie ook naderhand nog te verhuren. Van één hoogwerker kwamen er twee en drie. We hebben er vandaag zo’n 20.” De Group-f wordt in dit opzicht bv. geregeld betrokken bij het installeren van telecommunicatie-antennes en windmolens. Naar aanleiding van de familiedag worden de nieuwste machines overigens tentoongesteld.

Een dienstenchequebedrijf sloot uiteraard naadloos aan op de oorspronkelijke schoonmaakactiviteiten. De Group-f schrijft vandaag dienstenscheques uit voor oa. strijkopdrachten en poetshulp. In de afgelopen maanden werden nog verscheidene kleinere ondernemingen overgenomen.

De oorspronkelijke kern van de groep, de schoonmaak doet het ondertussen vrij behoorlijk. Het bedrijf heeft langlopende contracten met verscheidene winkels, showrooms, kantoorgebouwen enz. De ploegen van het bedrijf kunnen ingeschakeld worden bij renovatiewerken en treden ook aan bij brand- en waterschade.

Met pakweg 700 werknemers en een omzetcijfer van zowat 20 miljoen euro is de Group-f ondertussen uitgegroeid tot een gerespecteerde onderneming. De activiteiten zijn overigens perfect evenwichtig verdeeld met 40% in de schoonmaaksector, 40% in de dienstencheques en 20% in de verhuur van hoogwerkers. Uitkijken of Frank Hechtermans in dat ondertussen heel breed vertakt netwerk nog alle gezichten zal kunnen onderscheiden.

De familiedag op het bedrijfsterrein van Kontich moet uiteraard de community feeling binnen de groep versterken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.