Nieuws Antwerpen Grootste motorendealer in VS is Antwerpenaar

Grootste motorendealer in VS is Antwerpenaar

Grootste motorendealer in VS is Antwerpenaar

guidoWOW Motorcycles, het bedrijf van Antwerpenaar Guido Adriaenssens, is op 10 jaar tijd in de Verenigde Staten uitgegroeid tot de grootste verdeler van tweedehands motorfietsen voor onafhankelijke dealers.

Vanuit het hoofdkwartier in Marietta (Georgia), in de buurt van Atlanta, kopen Adriaenssens en zijn team van 40 mensen motorfietsen en onderdelen op in heel de VS. Die bieden ze deze vervolgens aan bij klanten over de hele wereld, voornamelijk merkonafhankelijke dealers. “De business is werkelijk geëxplodeerd,” vertelde Guido Adriaenssens aan een delegatie van ondernemers die zopas met UNIZO een zakenreis naar Atlanta hebben ondernomen. “Dankzij het internet bereiken we kopers in Japan, Rusland,… noem maar op. De uitvalsbasis in de VS is ideaal omdat hier het aanbod van tweedehands motorfietsen erg groot is.”

Een andere reden voor het succes van WOW Motorcycles is de bijzondere aandacht voor klantenservice. “Er wordt in de VS veel gepraat over het leveren van goede service, maar het waarmaken is nog iets anders,” aldus Adriaenssens. “Wij werken elke dag keihard om te doen wat we beloven. Ik reis ook persoonlijk de hele wereld af om onze grote klanten te bezoeken. En dat rendeert, want vertrouwen is de basis van alles.”

Guido Adriaenssen beleeft dus in de VS zijn American Dream. “Inderdaad. Dit is nog steeds het land van opportuniteiten. Of laat ons zeggen dat er hier, vergeleken met België, meer mogelijkheden en minder moeilijkheden zijn om te ondernemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.