Nieuws Antwerpen Group-f neemt bedrijf in Affligem over

Group-f neemt bedrijf in Affligem over

Group-f neemt bedrijf in Affligem over

juliekekeGroup-f uit Kontich heeft de poets- en strijkdienst ’t Sponsken overgenomen van het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) in Affligem. De 50 werknemers betrokken bij deze activiteiten via dienstencheques blijven allemaal aan de slag. Ook het strijkatelier blijft op het huidige adres gevestigd.

“De rendabiliteit van de dienstenchequesector staat al enige tijd onder druk. Ook in Affligem was het een grote uitdaging geworden om uit de rode cijfers te blijven. Schaalvergroting is de enige manier om dit soort activiteiten op termijn verder te zetten. Daarom waren we al enige tijd op zoek naar een overnemer”, licht Alfons Christiaens, voorzitter van de vzw PWA Affligem, toe.

Group-f
is al heel wat jaren actief in de verhuur van hoogtewerkers, via poetsdiensten aan bedrijven en in de sector van de dienstencheques. De totale bedrijfsgroep met hoofdzetel in Kontich stelt ondertussen meer dan 1.300 mensen te werk.

“Wij zijn al actief in de regio. De overname in Affligem is de perfecte aanvulling bij onze bestaande kantoren in Aalst en Ninove. De klanten daar kunnen blijven rekenen op dezelfde service als ervoor. Ook de kantoorbediende blijft op post. Bij ons is ’t Sponsken zonder enige twijfel in goede handen. We garanderen zowel de continuïteit van het personeel als de goede dienstverlening aan de bestaande klanten”, onderlijnt Frank Hechtermans, ceo van Group-f.

De PWA-activiteit in Affligem blijft wel nog onder de vleugels van de vzw en zal verhuizen naar de Bellekoutersite.

Foto:Frank Hechtermans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.