Nieuws Antwerpen Group-f neemt Kempens failliet dienstenchequebedrijf over

Group-f neemt Kempens failliet dienstenchequebedrijf over

Group-f neemt Kempens failliet dienstenchequebedrijf over

Group-FGroup-f neemt het dienstenchequebedrijf Maite (de Strijkwinkel) met zetel in Grobbendonk over, dat eerder deze week noodgedwongen de boeken neerlegde. De twee vestigingen aan de Netestraat in Grobbendonk en aan de Molenstraat in Herenthout worden filialen van Group-f (Kontich). Door integratie binnen de groep kunnen de meeste personeelsleden van het failliete bedrijf mee de overstap maken.

Maite bvba had in totaal drie vestigingen die samen 41 mensen tewerkstelden. Vanuit de zetel aan de Netestraat 40 in Grobbendonk werden 28 mensen, op 3 na allemaal vrouwen, uitgestuurd om te poetsen. In de strijkwinkels aan de Molenstraat en aan de Atealaan in Herenthout waren 12 strijksters actief.

Zaakvoerder Frank Hechtermans van Group-f bereikte donderdagavond een akkoord met de curator voor de overname van Maite. “We behouden twee vestigingen die geïntegreerd zullen worden binnen onze groep. De strijkwinkel aan de Atealaan in Herenthout blijft niet bestaan. Voor het personeel daar proberen we intern naar een oplossing te zoeken. Het is in elk geval de bedoeling dat de meeste personeelsleden van Maite bij ons aan de slag kunnen.”

Verder groeien
Group-f met hoofdzetel aan de Prins Boudewijnlaan in Kontich is onder meer gespecialiseerd in dienstencheques en cleaning. Het groeibedrijf heeft filialen in Lier, Aalst, Ekeren, Kontich, Bilzen, Wijnegem en Kortenberg en binnenkort ook in Kampenhout. Particulieren kunnen er terecht voor goedkope huishoudhulp via dienstencheques. Op deze locaties is ook telkens een strijkshop aanwezig.  Door de ingebruikname van nieuwe filialen en de recente overnames blijft Group-f inzetten op groei. Zo kan het dienstencheque- en schoonmaakbedrijf zijn positie in de sector verder verstevigen. Het personeelsbestand van de groep komt ondertussen al uit op meer dan 900 mensen. De omzet van Group-f op jaarbasis bedraagt ruim 20 miljoen euro.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.