Nieuws Antwerpen Group-f start nieuwe filialen op

Group-f start nieuwe filialen op

Group-f start nieuwe filialen op

frank hechtermansHet gaat hard bij het dienstencheque- en schoonmaakbedrijf Group-f uit Kontich. Na de recente overname van het failliete Maite in Grobbendonk opende de groep ook nieuwe filialen in Bilzen, Wijnegem en Kortenberg. Dat gaat gepaard met de aanwerving van extra personeelsleden.

Deze evolutie past volledig in de strategie van Group-f om gestadig te groeien en zijn positie in de sector van dienstencheques en cleaning verder te verstevigen. Daarnaast investeert het bedrijf fors in nieuwe hoogwerkers en in milieuvriendelijke voertuigen.

Group-f had al kantoren in Ekeren, Aalst, Kontich en Lier. Hier kunnen particulieren terecht voor goedkope huishoudhulp via dienstencheques. In de nieuwe filialen in Bilzen, Wijnegem en Kortenberg is ook telkens een strijkshop aanwezig. Vanaf begin november wordt in Kampenhout nog een nieuw filiaal in gebruik genomen.

Voor de uitbreiding met nieuwe kantoren is ook meer personeel nodig. In augustus en september alleen al werd een 70-tal mensen aangeworven. In de laatste 5 maanden groeide het personeelsbestand van Group-f aan met ruim 150 extra krachten. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf op dit moment in totaal meer dan 900 werknemers heeft.

Naast cleaning en dienstencheques is Group-f ook gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers. Voor de uitbreiding en versteviging van deze activiteit investeerde het bedrijf onlangs aanzienlijk in nieuwe toestellen. De aankopen van een Bronto-hoogwerker (56 m werkhoogte), spinhoogwerkers, enkele 20 m-hoogwerkers en 16 m-toestellen waren samen goed voor een investering van 800.000 euro.

“Group-f wil ook een groene boodschap uitdragen, omdat we aandacht en zorg voor het milieu belangrijk vinden. We willen alleszins bewuster met het milieu omspringen. Daarom kochten we onlangs 10 auto’s op aardgas aan waarmee onze poetsdames de baan op gaan. Daarnaast is ons wagenpark ook uitgebreid met 3 elektrische voertuigen”, zegt Frank Hechtermans, zaakvoerder van Group-f.

De groep tekende verleden jaar voor een omzet van zowat 20 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.