Nieuws Antwerpen Group Hugo Ceusters nam tien man aan

Group Hugo Ceusters nam tien man aan

Group Hugo Ceusters nam tien man aan

ingridjeHet vastgoedbedrijf Group Hugo Ceusters-SCMS heeft in het afgelopen jaar liefst 10 bijkomende medewerkers aangeworven. Dat duidt er niet enkel op dat de immobiliënmarkt duidelijk aan het verbeteren is maar ook dat het Antwerpse bedrijf zijn marktpositie onafgebroken heeft kunnen versterken.

Zes van de tien nieuwe werknemers zijn overigens pas sinds begin dit jaar aan de slag. Group Hugo Ceusters-SMCS stelt vandaag 82 mensen tewerk.

Het Antwerpse vastgoedbedrijf heeft de laatste maanden overigens verscheidene baanbrekende contracten afgesloten. Zo verzorgde het bedrijf bv. de herlocalisatie van ATRO naar de omgebouwde LT Coppenskazerne in Brasschaat en werd 1.000 vierkante meter kantoorruimte verhuurd aan de federale politie. De textielketen H and M werd gecontracteerd voor een vestiging in het winkelcentrum De Promenade in Kapellen.

Met kantoren in oa. Brussel en Gent heeft de Group Hugo Ceusters-SMCS zich opgewerkt tot een leidinggevend immoconcern op de Belgische markt. Het bedrijf werd in 1946 opgezet door wijlen Hugo Ceusters, zette in 1992 zijn eigen Shopping Center Management Services (SMCS) op en groepeerde het hele gamma aan vastgoeddiensten enkele tijd terug tot de Group Hugo Ceusters-SMCS onder Ingrid Ceusters-Luyten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.