Nieuws Antwerpen Group Verbaet fuseert met Induver Antwerpen

Group Verbaet fuseert met Induver Antwerpen

Group Verbaet fuseert met Induver Antwerpen

induverDe onafhankelijke verzekeringsmakelaar Induver Antwerpen fuseert met de collega’s van de Group Verbaet uit Berchem. Op die manier gaan vier verzekeringskantoren een samenwerking aan want de Groep Induver heeft ook nog vestigingen in Gent en Hasselt. De bestuurders en het volledige team van beide entiteiten blijven integraal aan boord. Het personeel van de Group Verbaet verhuist dan wel naar de kantoren van Induver Antwerpen in de Justitiestraat.

Op de vooravond van het 25-jarig bestaan van Induver Antwerpen en op de 65ste verjaardag van de Group Verbaet verstevigen beide bedrijven op die manier hun positie.

“Onze klanten en hun bedrijf blijven centraal staan, ook na de fusie met Induver Antwerpen”, aldus Jean-Luc en Philippe Verbaet, de gedelegeerd bestuurders van de Group Verbaet. “We blijven mikken op ondernemingen en ondernemers. Met de ervaring van Induver krijgen we een mooie vorm van kruisbestuiving, verruimen we ons aanbod en versterken we onze positie in Antwerpen. Elke verzekering die een onderneming nodig heeft, kan ze vinden bij ons.” De Group Verbaet werd destijds in 1949 opgezet en heeft al die jaren zijn klantenbereik versterkt.

“De fusie zorgt voor een uitbreiding van de knowhow van twee sterke en ervaren teams, waardoor de klanten kunnen rekenen op een nog betere en vooral bredere service”, aldus Herwig Verstraeten, gedelegeerd bestuurder van Induver Antwerpen. “Induver staat voor het verzekeren van bedrijven en families met garantie op een sterke persoonlijke dienstverlening. Onze medewerkers zijn één voor één specialisten op hun terrein. Met hun ervaring en doorgedreven marktkennis bedingen ze de beste voorwaarden bij de verzekeraars, qua waarborg en prijs.”

“De gelijkende bedrijfscultuur bij de Group Verbaet en haar ervaring in transport- en maritieme verzekeringen alsook internationale verzekeringsoplossingen, maakte van deze fusie een logische next step in ons groeiproces hier in Antwerpen”, aldus nog Herwig Verstraeten.

Induver Antwerpen werd tot nog toe aangestuurd door de familie Verstraeten. De fusie met de Group Verbaet gebeurt op het niveau van Induver Antwerpen. De vestiging in Gent is anderzijds eigendom van de familie Van Driessen, die in Hasselt van de familie Vanstiphout.

Na de fusie telt de groep Induver in Antwerpen voortaan 60 medewerkers. Over alle vestigingen in Antwerpen, Gent en Hasselt heen telt de groep nu meer dan 100 medewerkers. Hiermee verstevigt Induver haar top-10 plaats bij de verzekeringsmakelaars in België.

Ondertussen blijven zowel Induver Antwerpen als de Group Verbaet hun eigen firmanaam nog (even) behouden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.