Nieuws Antwerpen Gumption Group kiest voor extra kantoor op Antwerpse Eilandje

Gumption Group kiest voor extra kantoor op Antwerpse Eilandje

Gumption Group kiest voor extra kantoor op Antwerpse Eilandje

ANTWERPEN/KONTICH – Door de aanhoudende groei heeft de Gumption Group uit Kontich een bijkomend kantoor geopend op het Antwerpse Eilandje. “We hebben geluisterd naar onze young creatives en bouwden een kantoor dat hen inspireert”, zegt ceo Bart Embrechts.

Het nieuwe kantoor van Gumption Group is gevestigd in het bekende gebouw Hangar 26-27 aan de Rijnkaai, dat in 2018 een grondige renovatie onderging.

“De voorbije jaren is Gumption in omvang verdubbeld. Ons hoofdkantoor in Kontich barstte uit zijn voegen. Toen we op zoek gingen naar extra ruimte, was de keuze gauw gemaakt”, stelt ceo Bart Embrechts. “Jonge creatievelingen wonen vaak in de stad en nemen liever de fiets of het openbaar vervoer naar het werk. Met dat in het achterhoofd zochten we een goed geconnecteerde, stedelijke omgeving die inspirerend werkt.”

Employerbrandingspecialist Branded.Careers en digitaal ontwerpbureau Liftov zijn de eerste bedrijven in het nieuwe kantoor.

Johan Driessens van Branded.Careers: “De vergaderruimte heet Boring Room, er is een hippe bar en een salon voor wie zich wil ontspannen. Een mosmuur en kruidenplantjes in de vergadertafel zorgen voor een groene toets. We hebben tijdens workshops nagedacht over de inrichting en we hebben de creativiteit de vrije loop gelaten. Je kantoor is je huis, dat moet overeenstemmen met waar je voor staat als bedrijf.”

“De locatie is dynamisch en de zonsondergang over de Schelde nodigt uit om laat te werken”, zegt Derk De Kimpe van Liftov. “Het is fijn om collega’s van andere bedrijven met dezelfde stijl in de buurt te hebben.”

Co-creatie

Het is allesbehalve een klassieke werkplek, legt Bart Embrechts uit. “Gumption Group staat voor een nieuwe manier van samenwerken en dat weerspiegelt zich in onze kantoren. Centraal voorzien we een receptie met bar en ontmoetingsruimte. We creëren een levendige plek waar onze consultants, die vaak bij klanten aan de slag zijn, elkaar kunnen ontmoeten om elkaar beter te leren kennen en kennis te delen over de grenzen van de bedrijven heen. Co-creatie zit in het DNA van Gumption Group.”

Als xcelerator ondersteunt Gumption gedreven ondernemers en starters die klanten innovatieve oplossingen en diensten aanbieden voor digitale transformatie en procesverbetering. Naast de kantoren in Antwerpen en Kontich, heeft Gumption Group ook kantoren in Wavre, Kehlen (Luxemburg) en Amersfoort (Nederland).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.