Nieuws Antwerpen Gumption steunt Bring a Smile

Gumption steunt Bring a Smile

Gumption steunt Bring a Smile

bartbartDe bedrijven uit de Groep Gumption helpen andere ondernemingen door processen te verbeteren en de nieuwe digitale technologie efficiënt in te zetten. Op die manier moet meer groei gerealiseerd worden. Sinds kort heeft de incubator uit Kontich ook een vzw op de campus. Die moet de liefdadigheidsorganisatie, Bring a Smile van Sophie Van den Bergh en Kim Van Oncen met raad en daad bijstaan.

Bring a Smile bezorgt ernstig zieke kinderen en hun ouders een onvergetelijk moment. Dat kan op vele manieren: door een droomuitstap te organiseren, bijvoorbeeld, of door een onverwacht bezoekje van een BV met een leuk geschenk. Bring a Smile helpt zorginstellingen wensen te realiseren waarvoor zij geen budget hebben. Soms steunt het de ouders financieel bij kleine niet-terugbetaalde medische kosten.

“Via een van onze bedrijven kwam de groep einde 2015 in contact met Bring a Smile”, zegt Bart Embrechts van Gumption. “Na een aangrijpende getuigenis beslisten onze bedrijfsleiders unaniem om de organisatie te steunen. Verschillende Gumption-bedrijven werken in 2016 samen met Bring a Smile projecten uit. Daarmee geven wij ons maatschappelijk engagement een structurele plek in de organisatie.”

Een van de initiatieven is Mountainconnect van 7 tot 11 september. Samen met enkele tientallen klanten en relaties fietst de Gumption-groep drie dagen lang door de Alpen en de Dolomieten. Met 100 kilometer per dag gaat het van Gaschurn in Oostenrijk naar Prato en de Stelvio. Met als inzet: extra armslag voor Bring a Smile. Inschrijven voor het fietsevenement kan op www.mountainconnect.be.

Gumption helpt gedreven ondernemers bij de realisatie van hun droom: andere ondernemingen doen groeien door processen te verbeteren en nieuwe digitale technologie efficiënt in te zetten. Het geeft ledenbedrijven ruimte om te focussen op de essentie – hun mensen, klanten en diensten – via financiële, strategische en operationele ondersteuning. De Gumption-groep telt vandaag 10 bedrijven met samen 185 medewerkers. Vanuit een 360°-kijk wil Gumption de sparringpartner en inspirator zijn voor business- en IT-executives.

Foto: Bart Embrechts

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.