Nieuws Antwerpen Gyproc zet mee in op snelle opbouw van ziekenhuiswanden

Gyproc zet mee in op snelle opbouw van ziekenhuiswanden

Gyproc zet mee in op snelle opbouw van ziekenhuiswanden

KALLO/BEVEREN – Ziekenhuizen zijn genoodzaakt om pop-up wachtposten op te bouwen aan de dienst spoedgevallen, om zo de toestroom aan patiënten de baas te kunnen. Hiervoor moeten in sneltempo betrouwbare en veilige wanden opgebouwd worden. Ook Gyproc Belgium springt in de bres met zijn wanden.

Gyproc België is onderdeel van de Franse groep Saint-Gobain. Ze zijn marktleider wat betreft bouwsystemen en -oplossingen op basis van gips voor binnenhuis- en ruwbouwafwerking. Dat komt nu zeer goed van pas voor de constructies die snel moeten opgebouwd worden bij ziekenhuizen of pop-up wachtposten.

Toch weten plaatsers misschien niet altijd hoe ze zo snel mogelijk zo’n betrouwbare wand kunnen opbouwen. Gyproc België stelt zich nu ten volle ter beschikking om intensief technisch advies en ondersteuning aan deze vakmannen te bieden. “Vakmannen kunnen dus met al hun gipsvragen bij ons terecht. We namen al contact op met vakmensen om hen de hand te reiken in deze moeilijke tijd. Zo willen we meehelpen met het faciliteren van noodoplossingen voor ziekenhuizen”, klinkt het.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.