Nieuws Antwerpen GZA ziekenhuis krijgt steun van Tectum Group Schoten

GZA ziekenhuis krijgt steun van Tectum Group Schoten

GZA ziekenhuis krijgt steun van Tectum Group Schoten

HOBOKEN/SCHOTEN/ANTWERPEN – De medewerkers van de familiale dak- en gevelspecialist Tectum Group zetten zich jaarlijks in voor het goede doel. Dit jaar selecteerde het team van Tectum Group, waarvan de hoofdzetel van de uitvoerende tak in Hoboken is gevestigd, vijf goede doelen waar hun medewerkers nauw betrokken bij zijn. Eén daarvan is GZA ziekenhuis campus Sint-Augustinus.

De medewerkers van Tectum Group uit Schoten organiseerden een eigen spaghettiavond ten voordele van GZA ziekenhuis campus Sint-Augustinus. Zij voeren gespecialiseerd kankeronderzoek in de GZA ziekenhuizen en het Leuvense kankerinstituut. Peter Vermeulen van GZA ontving een cheque uit handen van Jean Biesmans van Tectum Group.

De vijf goede doelen, waarbij ook Boven de wolken vzw, Translational Cancer Research, Het vergeten kind en Embarquement immédiat, ontvingen dit weekend elk een cheque van 3.000 euro op het afsluitende tuinfeest in het hoofdkantoor van Tectum Group.

Tectum Group bestaat enerzijds uit een uitvoerende tak die daken, gevels en balustrades plaatst, met vestigingen in Hoboken (hoofdzetel), Melle, Brussel, Eke, Genk, Charleroi en Polen. Anderzijds is er de distributietak, zij verkopen dak- en gevelmaterialen. Binnen deze tak is CPE actief, leverancier van dak- en gevelmaterialen voor dakwerkers, met vestigingen in Schoten, Kontich, Genk, Herstal, Melle, Pelt, Sint-Niklaas en Bekkevoort. Ook Mawipex, leverancier van dak- en gevelmaterialen voor bouwmaterialenhandels, behoort met vestigingen in Schoten en Rilland (Nederland) tot deze tak.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.