Nieuws Antwerpen habicom gooit papieren brochures weg

habicom gooit papieren brochures weg

habicom gooit papieren brochures weg

MORTSEL – De papieren brochures zijn verleden tijd in de 4 habicom-kantoren ten zuiden van Antwerpen. De vastgoedexperten uit Mortsel, Kontich, Boechout en Wilrijk schakelen volledig over op digitale brochures. Elk pand krijgt daarbij een eigen woonwebsite.

Potentiële kopers vinden op de digitale brochures veel meer informatie. Zo is er bijvoorbeeld een zonnewijzer die de stand van de zon op elk moment van het jaar weergeeft. Bezoekers van de website kunnen ook te weten komen welke bakkers, banken of restaurants zich in de buurt van het pand bevinden en in hoeveel tijd je te voet, met de fiets, de bus of de auto op al die bestemmingen geraakt. Bovendien kan er online een bod op de woning worden uitgebracht.

Naranjo Decamps, zaakvoerder habicom: “We zoeken al lang naar een oplossing om deze papierberg te verkleinen. Met deze unieke websites hebben we per pand een eigen, bijzonder complete brochure. Bij huisbezoeken geven we dus geen papieren brochure meer, maar voortaan slechts één visitekaartje. Op de voorzijde staat een foto van de woning en een verwijzing naar de unieke website van het pand. Op de achterzijde zijn de gegevens van habicom terug te vinden.”

Wie toch nog een papieren brochure wil, kan op de website een drukklare versie bekomen.

Exclusiviteit

Habicom is de eerste makelaar in het zuiden van Antwerpen die met dit initiatief start en heeft meteen een exclusiviteitscontract voor de hele zuidrand afgesloten met het bedrijf achter de websites.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.