Nieuws Antwerpen Haesaerts Intermodal krijgt versterking vanuit Limburg

Haesaerts Intermodal krijgt versterking vanuit Limburg

Haesaerts Intermodal krijgt versterking vanuit Limburg

ZWIJNDRECHT – De groep Alders Transport uit het Limburgse Pelt zal participeren in Haesaerts Intermodal. Deze logistieke dienstverlener uit Zwijndrecht is gespecialiseerd in chemische producten.

Haesaerts Intermodal is een familiebedrijf uit Zwijndrecht dat meer dan honderd jaar geleden werd opgericht. Het is uitgegroeid tot een specialist in intermodaal transport van hoogwaardige chemische vloeistoffen en gassen via weg, binnenvaart en spoor. Het intermodale netwerk van Haesaerts Intermodal strekt zich uit van West-Europa over Centraal- en Oost-Europa tot de Centraal-Aziatische landen.

“Als familiebedrijf van de derde generatie wilden we ons van een mooie, langdurige toekomst verzekeren in een groter geheel”, vertelt Luc Haesaerts, ceo Haesaerts Intermodal. “Alders Transport heeft een gezonde bedrijfscultuur en zowel binnen als buiten onze landsgrenzen een uitstekende reputatie. De toenadering is een absolute win-win.”

Met de vestiging van Haesaerts Intermodal krijgt Alders Transport er een derde operationele hub op Belgische bodem bij en dit op een strategische locatie nabij de grootste chemische cluster van Europa. De gecombineerde groep beschikt over een vloot van 450 trekkers en 1.200 getrokken eenheden en stelt 550 mensen te werk. De omzet zal voor 2019 naar verwachting meer dan 85 miljoen euro bedragen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.