Nieuws Antwerpen Haike De Vogelaere is nieuwe COO van projectontwikkelaar BVI.EU

Haike De Vogelaere is nieuwe COO van projectontwikkelaar BVI.EU

Haike De Vogelaere Haike De Vogelaere. Foto: BVI.EU

Haike De Vogelaere is nieuwe COO van projectontwikkelaar BVI.EU

KONTICH – Projectontwikkelaar van bedrijfsvastgoed BVI. EU, met hoofdzetels in Kontich en Waver, heeft Haike De Vogelaere aangesteld als nieuwe COO. Ze wordt de rechterhand van CEO Jurgen Mesens. “Ik ben blij dat we zo een sterk profiel als dat van Haike aan boord hebben”, zegt hij.

De Vogelaere is industrieel ingenieur van opleiding en behaalde een master in vastgoed aan de Universiteit van Antwerpen. 22 jaar geleden startte ze haar carrière als woningbeheerder bij Facility Port. Nadien was ze actief bij Sogesmaint-CBRE, ING Real Estate, CBRE Global Investors, AGRE en Cushman & Wakefield. “Ik koos voor BVI.EU omdat ik een nieuwe uitdaging zocht en gecharmeerd raakte door hun projecten. Vooral de factor duurzaamheid in combinatie met het internationale karakter spreken me aan”, reageert De Vogelaere.

“Ik voel me goed in een rol als teamleider en haal voldoening uit sociaal contact en het aansturen van mensen. Ik heb in het verleden al gehoord dat ik een goede peoplemanager ben, maar ik vind het vooral belangrijk om de lijm te zijn tussen verschillende schakels. Mijn doel bij BVI.EU is eerst en vooral alle neuzen in dezelfde richting te krijgen.”

Sterk profiel

De Vogelaere zal de rechterhand zijn van CEO Jurgen Mesens. “Ik ben blij dat we zo een sterk profiel als dat van Haike aan boord hebben”, zegt hij. “Ze heeft een gedreven persoonlijkheid en is toekomstgericht. Dat is exact wat BVI.EU nodig heeft.”

Als COO staat De Vogelaere in voor het structureren en coördineren van de operationele kant van het bedrijf. Het is haar taak om structuur aan te brengen in projecten en de communicatie tussen verschillende bedrijfstakken te optimaliseren voor een vlotte samenwerking. Maar het takenpakket is is breder dan dat en bestaat ook uit duurzaamheid, innovatie, marketing, sales, human resources en IT.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.