Nieuws Antwerpen Halalsupermarkt MyFood opent de deuren

Halalsupermarkt MyFood opent de deuren

Halalsupermarkt MyFood opent de deuren

ANTWERPEN/DEURNE – Op de Bisschoppenhoflaan in Deurne opent dit weekend de allereerste MyFood. Die is meteen 1.300 m² groot. MyFood brengt Marokkaanse voeding en lokale producten voor het eerst samen in één overkoepelend halal supermarktconcept.

MyFood biedt halal voeding en heel wat Marokkaanse specialiteiten aan, maar dat is niet alles. De bedenkers van het concept vinden het belangrijk dat echt iedereen er terecht kan.

“MyFood brengt het beste uit verschillende werelden samen”, aldus de store manager Hassan. “We bieden heel wat merken aan die je op de Belgische markt niet meteen vindt, maar ook de bekende A-merken. Bovendien vind je in ons assortiment voor elk budget een product op maat. Er zijn al een aantal halal voedingswinkels, maar wij wilden met MyFood verder gaan. Daarom is het een echte supermarkt geworden waar je letterlijk àlles vindt: van voeding tot speelgoed en van onderhoudsproducten tot keukenmateriaal.”

Het concept van MyFood vertrekt vanuit het idee van een Marokkaanse markt of soek. Een plaats waar mensen, smaken, geuren en kleuren samenkomen. “Uniek aan ons concept is dat MyFood een totaalbeleving biedt. De sfeer, de mogelijkheid om iets te eten of te drinken, de bakkerij en slagerij met persoonlijke bediening, de open keuken voor kookworkshops: MyFood moet echt een plaats worden waar iedereen zich thuis voelt.” Succes wordt verwacht van de halal MyKitchen meals die speciaal voor MyFood bedacht worden door verschillende foodies uit de gemeenschap.

Na Antwerpen volgen nog …

De eerste 1.000 bezoekers krijgen op 8 augustus een leuke goodie bag. Volgens de coronamaatregelen is een efficiënt beurtensysteem ingesteld. Een tijdslot kan gereserveerd worden via www.myfood.global. “Bij MyFood Café kan je even uitrusten met een drankje en een lokale specialiteit. Kinderopvang wordt binnenkort voorzien, wanneer de coronamaatregelen het toelaten.”

In de nabije toekomst is de opening van minstens vijf aanvullende supermarkten in verschillende steden voorzien. De bezielers van het concept bekijken momenteel ook panden in andere Belgische steden alsook verdere uitbreiding naar Europese landen zoals Duitsland en Nederland. Antwerpen zal er op korte termijn een tweede MyFood-supermarkt bij krijgen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.