Nieuws Antwerpen Hammertime veilt volledige inboedel van Boekenbeurs

Hammertime veilt volledige inboedel van Boekenbeurs

Hammertime veilt volledige inboedel van Boekenbeurs

Veilinghuis Hammertime uit Hoevenen bij Kapellen is gestart met de online veiling van de volledige inboedel van de Antwerpse Boekenbeurs. De komende twee weken kunnen geïnteresseerde partijen bieden op drie enorme loten: de inkleding van de beurs, het IT-materiaal en het promomateriaal.

Dit jaar viel het doek over Boekenbeurs-organisator Boek.be. Om de schulden te kunnen betalen, worden de eigendommen openbaar geveild. Vooral de inkleding van de Boekenbeurs is omvangrijk: het gaat onder meer om 440 houten boekenrekken van een meter lang en 2,5 meter hoog.

Steven Teughels van veilinghuis Hammertime legt uit dat er doelbewust gekozen is om alles in grote loten te veilen: “We willen niet met overschot blijven zitten en we hopen dat organisaties die een aan de Boekenbeurs verwant initiatief willen opstarten, geïnteresseerd zullen zijn. Voor het promomateriaal wordt vooral naar steden of organisaties gekeken die een boekenevenement willen houden. Het IT-materiaal, zeg maar alles wat achter de schermen werd gebruikt om de Boekenbeurs draaiende te houden, zoals laptops, schermen en projectoren, is allicht ook interessant voor bijvoorbeeld scholen.”

De opbrengst van de veiling zal in de mate van het mogelijke gebruikt worden om de schuldeisers van Boekenbeurs-organisator Boek.be te vergoeden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.