Nieuws Antwerpen Hamster Cleaning opende vestiging in Aartselaar

Hamster Cleaning opende vestiging in Aartselaar

Hamster Cleaning opende vestiging in Aartselaar

hamsterDe luchtkanaalreinigingsfirma Hamster Cleaning heeft een nieuwe vestiging geopend in Aartselaar. “We zijn aan het groeien en willen onze klanten zo snel mogelijk kunnen bedienen”, zegt zaakvoerder Seppe Thys.

Hamster Cleaning werd opgericht in april 2014 en telt ondertussen al zeven werknemers. Momenteel zorgt het bedrijf uit Genk voor luchtkanaalonderhoud bij overheidsinstanties en in de medische  en industriële sector. Uit onderzoek blijkt dat de luchtkwaliteit in de gereinigde gebouwen overal verbeterde. “Dat is een mooi cijfer, maar anderzijds is het niet verwonderlijk als je ziet welke onhygiënische toestanden we in kanalen aantreffen. Dat heeft vanzelfsprekend een negatieve impact op de hygiëne, energie en brandveiligheid. We stelden al meermaals vast dat luchtkanalen volledig dichtzitten door het stof en vuil, waardoor het ventilatiesysteem nauwelijks nog kan functioneren.”

“Vanaf dag 1 specialiseren we ons in luchtkanaalreiniging en –inspecties, maar ook het dampkaponderhoud neemt steeds toe. Ons cliënteel is verspreid over heel België en we voerden bovendien enkele reinigingen uit in Nederland en Zwitserland. De groei en ambities van het bedrijf gaan gepaard met een extra vestiging in Aartselaar. In 2016 trachten we van daaruit ons klantenbestand in Antwerpen en andere provincies uit te breiden. Het daaropvolgende doel is om binnen enkele jaren uit te groeien tot de Europese referentie op het gebied van luchtkanaalreiniging.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.