Nieuws Antwerpen Handelaars kunnen container delen

Handelaars kunnen container delen

Handelaars kunnen container delen

perdieusDe Antwerpse groothandel CST/Supplier Distribution heeft met deeleencontainer.be een nieuw concept ontwikkeld dat het voor winkeliers mogelijk maakt om goedkoper producten aan te kopen bij fabrikanten. Door hun aankoop te delen met andere winkeliers kunnen ze tot 50 procent goedkoper aankopen.

CST is een groothandelaar in oa. toebehoor voor dieren. Het bedrijf is al verscheidene jaren actief op de internationale markten, heeft een eigen productievestiging in Maleisië en een aankoopkantoor in het Chinese Shanghai. In functie van die internationale positionering ontwikkelde het bedrijf met Deeleencontainer.be ‘ een online platform waar basisproducten worden aangeboden. Daarbij fungeert ‘Deeleencontainer.be’ als een volautomatische groothandelaar, waarbij een groot deel van de marge wordt doorgespeeld aan de winkelier die de aankoop doet. Om zo transparant mogelijk te zijn, vermeldt het ook openlijk alle aankoopprijzen en de eigen marges.

‘Deeleencontainer.be’ biedt op zijn website de inhoud van de container volledig aan. Daarbij kunnen winkeliers een deel van een container aankopen. Zodra 100 procent van de container verkocht is, wordt de productie gestart. De eerste drie containers die in België werden aangeboden, waren zo binnen de vier dagen uitverkocht.
Omdat ‘Deeleencontainer.be’ op die manier een grote bestelling kan doen bij de fabrikanten – groter alvast dan de aparte winkeliers – kan het betere prijzen onderhandelen. Die lagere prijzen zorgen ervoor dat de winkeliers met een hogere marge kunnen werken. ‘Deeleencontainer.be’ handelt ook al het papierwerk af en verstuurt de bestellingen naar de winkelier.

CST/Supplier Distribution heeft een breed assortiment van liefst 1000 verschillende producten en bedient in dit opzicht meer dan 3000 winkels. Het bedrijf is als Ceulemans Service and Trading opgezet door Jan Ceulemans. De onderneming wordt vandaag vanuit Wilrijk aangestuurd door Maarten Perdieus.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.