Nieuws Antwerpen Handmade label voor Vero Design

Handmade label voor Vero Design

Handmade label voor Vero Design

veroVero Design kreeg van de werkgeversorganisatie Unizo het label Handmade in Belgium toegekend. Vero Design maakt hout- en gas inbouwopenhaarden en exporteert die zelfs naar… India. Het bedrijf uit Wommelgem werd zo’n 20 jaar geleden opgezet door Daniel Verlinden en Reinhild Roland.

Het is een heel gespecialiseerde nichemarkt. De verkoop van inbouwopenhaarden loopt evenwel ook vandaag uitstekend. Het gaat in dit opzicht om de combinatie van mooie design en technologie. “Wij doen alles zelf”, zegt Reinhild Roland. “Wij tekenen en ontwerpen de haard op de maat van de klant en bouwen die ook in ons eigen productie-atelier. We werken in dit opzicht met de professionele vakhandel en met distributeur. Wij installeren dus niet zelf.”

Vero Design heeft oveigens ook de eigen merken, Gala en Nippon gelanceerd. Een merkwaardige specialiteit van het huis: extra lange inbouwhaarden, tot zelfs tien meter lang. De gaslijn reikt in dit opzicht steeds over de hele breedte van het toestel.

Daniel Verlinden en Reinhild Roland zijn uiteraard best trots op het label HIB dat ze toegekend kregen door Unizo. Het is zoveel als een bevestiging van de kwaliteit die ze nastreven en die hen ook een grote bekendheid gegeven heeft als Vero Design. “Belangrijk is ook dat onze haarden functioneren volgens de CE-normen waarmee ze over heel Europa kunnen geïnstalleerd worden.”

Bij Vero Design werken vijf mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.