Nieuws Antwerpen Hans Declercq en Jasper Savelkoel willen ondernemers helpen

Hans Declercq en Jasper Savelkoel willen ondernemers helpen

Hans Declercq en Jasper Savelkoel willen ondernemers helpen

Hans Declercq uit Lint en Jasper Savelkoel uit Aartselaar hebben een passie voor ondernemen en ondernemers. Vanuit hun jarenlange (directie)ervaring in de financiële sector, staan ze nu klaar om ondernemers met raad en daad bij te staan op sleutelmomenten in hun bedrijf. Dat doen ze onder de noemer Ondernemers voor Ondernemen.

“Bevindt jouw bedrijf of activiteit zich op een keerpunt, zie je nieuwe mogelijkheden of juist bedreigingen, wil je ontzorgd worden in het nemen van moeilijke beslissingen of wil je één en ander aftoetsen met iemand met expertise in ondernemen, dan staan we jou bij met de juiste kennis en ervaring op het juiste moment”, zeggen Hans Declercq en Jasper Savelkoel.

Ondernemers voor Ondernemen is naar eigen zeggen geen traditionele consultancy, maar een persoonlijke en betrokken hands-on aanpak op maat van de onderneming. “Dus geen plan zonder uitvoering en geen uitvoering zonder plan, waarbij jouw onderneming altijd centraal staat. Concreet betekent dit bedrijfsexpertise op het gebied van management, strategie, human resources, marketing, financiën, economie en communicatie die je bedrijfswerking structureel verbetert en zo de efficiëntie en dus de winstgevendheid verhoogt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.