Nieuws Antwerpen Hans Haverbeke van Port of Antwerp is ICT & Digital Coach Of The Year

Hans Haverbeke van Port of Antwerp is ICT & Digital Coach Of The Year

Hans Haverbeke van Port of Antwerp is ICT & Digital Coach Of The Year

ANTWERPEN – Vanavond vond in Gent This is IT plaats, een netwerkevent georganiseerd door recruitmentbedrijf Amon. Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de award ICT & Digital Coach Of The Year. En daarmee ging Hans Haverbeke, head of data & analytics bij Port of Antwerp, aan de haal.

Maar liefst 70 IT-teams uit België nomineerden hun coach voor de prijs. Winnaar Hans Haverbeke van Port of Antwerp zal een jaar lang het gezicht zijn van uitstekende people management en uitmuntende coaching binnen de IT-sector. Voor zijn verdiensten krijgt het team van Hans 7.500 euro teambudget mee naar huis. De andere vier finalisten waren Bjorn Van Reet (Kinepolis), Katrien Van de Vonder (Cegeka), Jeremy Bonnevalle (Fourcast) en Pepijn Karsmakers (Azelis).

Zijn team nomineerde Hans Haverbeke voor zijn oog voor het menselijke, zijn uitdagende ideeën en voor zijn korte en lange termijn visie voor het team en voor het bedrijf. Inge Lemmens, één van zijn teamleden: “Hans weet zijn duidelijke visie op een realistische en heldere manier om te zetten in concrete stappen. Hij verbindt mensen en geeft zijn medewerkers het gevoel met de juiste dingen bezig te zijn.”

“We merken steeds sterker dat goed leiderschap dé sleutel is om IT-talenten aan boord te houden”, vertelt initiatiefnemer Christophe VanDriessche van Amon. “We willen met deze award de aandacht vestigen op het belang van goede coaching en talentontwikkeling binnen teams en organisaties. Dat grote spelers als Telenet, Carrefour, AE, Dela, UCB en KPMG hun naam aan de award wilden verbinden, zegt veel over de nood aan IT-talent vinden én houden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.