Nieuws Antwerpen Haribo bestelt ventilatiesysteem bij TAC!

Haribo bestelt ventilatiesysteem bij TAC!

Haribo bestelt ventilatiesysteem bij TAC!

tacThe Airconditioning Company (TAC!) uit Wilrijk mag de nieuwe ventilatie-installatie bouwen voor Haribo in Kontich. De snoepjesproducent breidt zijn productie uit en bouwt daartoe een magazijn om tot productieruimte. “Wij zijn uiteraard best gelukkig met dat order”, zegt bedrijfsleider Eric Van Overloop van TAC.

TAC! is meer dan een HVAC-installateur. Het bedrijf probeert met zijn eigen studiedienst ook mee te denken bij de opmaak van nieuwe projecten. De specialisten van TAC! gaan in dit opzicht ook mee in de uitvoering van de airco-installatie of de ventilatie. TAC! werd in 1999 opgezet door Eric Van Overloop die er toen al verscheidene jaren op zitten had in de sector. Verluchting of koeling hadden op dat moment voor hem al lang geen geheimen meer. Hij nam dan ook het initiatief op om zelf in de branche te stappen en met TAC! zijn eigen weg te gaan.

Pakweg 15 jaar later heeft hij al een hele weg afgelegd. De firma stelt nu 19 mensen tewerk en budgetteert voor het lopende jaar een omzet van 4 miljoen euro. TAC! werkt 99% voor bedrijven en instellingen. Het contract met Haribo is nog maar eens een flinke opsteker. “Wij hebben de vakantieperiode aangegepen om de installatie uit te bouwen. Onze ventilatie moet de ruimte koelen en verwarmen en steeds een juiste productietemperatuur verzekeren. Wij hebben in het verleden al enkele kleinere opdrachten voor Haribo uitgevoerd. Wij zijn er blij om dat we nu ook een groot order hebben binnengehaald.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.