Nieuws Antwerpen Hästens Store opent vestiging in Antwerpen

Hästens Store opent vestiging in Antwerpen

Hästens Store opent vestiging in Antwerpen

hastensZweden: dat is niet enkel IKEA, Volvo of Atlas Copco. Hästens Store is net zo een Zweeds internationaal bekend merk dat vandaag nieuwe winkels opent in Antwerpen en Brussel. Meteen de eerste in het land.

Hästens Store is een producent van bedden. Luxe bedden evenwel die helemaal op maat gemaakt worden.. De kwaliteit zit in het paardenhaar en het katoen dat verwerkt zit in de matrassen. Geen schuim dus zoals vandaag meestal het geval is. Hästens Store is dan ook een merk dat zichzelf in de hogere prijsklasse situeert en dat levert aan koningshuizen en kapitaalkrachtigen.

Met de opening van een vestiging in de Riemstraat proberen de Zweden voet aan wal te krijgen op de Antwerpse markt. Alvast een hele uitdaging want het luxemerk had het de laatste jaren echt niet makkelijk. Dure merken hebben kennelijk ook zwaar te lijden onder de crisis. Hästens Store was tot voor kort sterk aanwezig in Nederland bv. maar diende zijn netwerk daar gedeeltelijk weer af te bouwen.

Hästens Store werd opgericht in 1852 als een producent van paardenzadels. Pas in 1952 werd omgeschakeld naar bedden en matrassen. De groep is nog altijd in familiehanden en tekende in 2013 voor een omzet van 324 miljoen SEK.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.