Nieuws Antwerpen Haven pakt Europese prijs

Haven pakt Europese prijs

Haven pakt Europese prijs

BERCHEM – De Europese Comissie heeft Haven beloond met een European Enterprise Promotion Award. De jongerenincubator, met vestiging in Berchem, pakte de prijs in de categorie Promoting the entrepreneurial spirit.

Haven is de activiteitencoöperatie van de jeugdsector en biedt sinds 3 jaar een brede zakelijke ondersteuning aan jongeren tussen 18 en 30 jaar. Daarvoor wordt samengewerkt met 25 jeugdpartners in heel Vlaanderen. Zij coachen de jongeren bij het vormen van hun idee en het zetten van de eerste stappen. Is het idee klaar voor de markt en kan het getest worden, dan is een traject bij Haven aan de orde.

“We zijn zeer trots op wat we de afgelopen jaren hebben verwezenlijkt”, reageert Katrin Van den Troost van Haven. “We willen graag uitbouwen naar meer jeugdwerkpartners in Vlaanderen en België, ons aanbod uitbreiden en ondernemerschap als evenwaardige keuze naast werken en studeren krijgen.”

De afgelopen drie jaar ondersteunde Haven meer dan 80 jongeren bij de opstart van hun project.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.