Nieuws Antwerpen Havenbedrijf Antwerpen deelt 10.000 sokken uit

Havenbedrijf Antwerpen deelt 10.000 sokken uit

Havenbedrijf Antwerpen deelt 10.000 sokken uit

Meer dan 60.000 havenmedewerkers zorgden ervoor dat de haven van Antwerpen in 2020 zeer goed stand hield ondanks het uitzonderlijk coronajaar. Met de Haventopperscampagne wil het Havenbedrijf Antwerpen hen bedanken voor hun continue inzet. Hierbij werden 10.000 paar sokken voor de dokken uitgedeeld.

De voorbije jaren doorkruiste een camper het Antwerpse havengebied om sjaals en mutsen uit te delen, maar door corona en het vele thuiswerk besliste het Havenbedrijf om het dit jaar anders aan te pakken. Zo konden bedrijven zich op voorhand inschrijven en werden de sokken aan de bedrijven geleverd. Daarnaast kreeg iedereen de kans om op Facebook een haventopper te nomineren en zo een paar unieke sokken in de wacht te slepen.

Jacques Vandermeiren, ceo Port of Antwerp: “2020 was een uitzonderlijk jaar voor de hele wereld en voor de Antwerpse haven. We zijn 100% operationeel gebleven en dat hebben we te danken aan de duizenden havenmedewerkers die er elke dag stonden. Zij schrijven samen de toekomst van de haven. Daarom zeggen we dit jaar MERCI met een warm, stevig en uniek paar sokken voor de dokken.”

Annick De Ridder, havenschepen: “Een rondvraag vorig jaar leerde dat er na mutsen en sjaals ook een grote vraag was naar sokken. In samenwerking met Antwerps modelabel KLEIR. lanceren we dit jaar daarom deze unieke Haventopper-sokken. Onze haven heeft zich in deze uitzonderlijke omstandigheden opnieuw bewezen als dé motor van onze economie en dat is te danken aan al onze haventoppers. Met deze actie willen we de havengemeenschap nog eens extra in de kijker zetten voor al hun harde werk.”

Op de ‘Dag van de Haventopper’ op 25 maart worden alle havenbedrijven en havenmedewerkers opgeroepen om een foto met de sokken te delen op social media met #haventopper.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.