Zuidnatie uitreiking in Brussel bij Deloitte De vertegenwoordiging van Zuidnatie op de uitreiking in Brussel.

Havenbedrijf Zuidnatie haalt twee prijzen binnen

ANTWERPEN - Zuidnatie heeft afgelopen week twee prijzen gewonnen op één avond. Het gaat om het Gold-label van 'Best Managed Company' alsook om de prijs voor werkgever van het jaar binnen de transport- en logistieksector.

Het was een drukke, maar geslaagde donderdagavond voor Zuidnatie. In het Deloitte-gebouw vlak bij Brussels Airport kreeg het havenbedrijf samen met een andere onderneming voor de vierde keer op rij hun erkenning van 'Best Managed Company', ofwel een erkenning voor hun sterk leiderschap. Omdat het de vierde keer op rij is, verdienen ze een Gold-label.

Lees ook: Vrouwen staan hun mannetje ‘aan de dok’: “We doen gewoon onze job”Ook andere Antwerpse bedrijven zoals Aertssen Group, ED&A, Qbd Group, Soudal en Vanbreda Risk&Benefits kregen de erkenning van 'Best Managed Company', maar kregen nog geen gouden label.

 

 

Zuidnatie
De vertegenwoordiging van het bedrijf in de Nekkershal in Mechelen. Foto: rr

Werkgever van het jaar 

Daarbovenop mag Zuidnatie zichzelf ‘werkgever van het jaar’ noemen. Die award werd in de Nekkerhal in Mechelen uitgereikt op de 30ste verjaardag van de Transport & Logistic award. “Zuidnatie kon aantonen dat het huidige hr-beleid, met aandacht voor diversiteit en inclusie, uniek is als goederenbehandelaar. Daarbij toont het aan dat het nieuwe project rond het cafetariaplan en dynamisch opleidingsplan een overwinning waard is.”

Gouden dag

Het bedrijf spreekt van een ‘gouden dag’ en trakteerde al zijn medewerkers op iets lekkers. “Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs, het hart en ziel van onze organisatie”, zegt Stéphanie Feys, CEO van Zuidnatie. “Deze erkenningen zijn een bevestiging van onze inspanningen als team en een mooi bewijs dat we uitblinken in het scoren van touchdowns.”