Nieuws Antwerpen Hedgren kiest voor Lierse Noticed

Hedgren kiest voor Lierse Noticed

Hedgren kiest voor Lierse Noticed

KONTICH/LIER – Het Lierse communicatiebureau Noticed is voortaan het lead agency voor het Belgische tassenmerk Hedgren uit Kontich.

Om een partner te vinden die mee de koers van het merk voor de komende jaren moet bepalen, schreef Hedgren een pitch uit. Drie bureaus waren in de running, en het was uiteindelijk communicatiebureau Noticed dat hen wist te overtuigen en hun lead agency wordt wereldwijd.

“De expertise en de creatieve bagage van Noticed hebben Hedgren overtuigd”, zegt Steven De Bruyckere, account director bij Noticed.

Het creatieve bureau uit Lier zal in de eerste plaats zijn expertise ten dienste stellen en strategisch advies verlenen, maar ook campagnes voeren en content creëren voor alle kanalen van Hedgren, zowel online als offline.

Noticed blijft al zeker voor 1 jaar (2020) verbonden aan Hedgren. Andere grotere klanten waar het bureau (exclusief) voor werkt, zijn onder meer Haven van Antwerpen, Gero Wonen, Luminus, Toerisme Kempen en Tivoli Audio.

Bij Noticed zijn op dit ogenblik 14 mensen aan de slag.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.