Nieuws Antwerpen Helft van Benelux Event Awards kleurt Antwerps

Helft van Benelux Event Awards kleurt Antwerps

Helft van Benelux Event Awards kleurt Antwerps

ANTWERPEN – In de Nekkerhal in Mechelen vond de finale plaats van de Benelux Event Awards (BEA) 2019. In twee van de vier categorieën ging de hoofdprijs naar een Antwerps getint bedrijf. De laatste trofee van de avond was een Special Recognition Award voor de Antwerp Zoo Society (ZOO Antwerpen). De jury bewonderde de community betrokkenheid van hun spektakelmusical ZOO of Life.

Anja Stas, bezielster van ZOO of Life en commercieel directeur van ZOO Antwerpen: “We vierden de verjaardag van ZOO Antwerpen vorig jaar op de beste manier: samen. Samen met 713 vrijwilligers en 14 professionals met een groot hart voor ZOO Antwerpen zetten we een fantastisch musicalspektakel op de planken. ZOO of Life is een echt project van verbinding en passie. Deze BEA Award is een grote erkenning.”

In de categorie Business-to-Consumers beloonde de jury het Antwerpse CityCubes met de hoofdprijs voor het project Lidl Straffe Kost voor Lidl.

The Oval Office, met een kantoor in Antwerpen, won de award in de categorie Institutional Events met de Offshore Wind Energy Experience voor het Belgian Offshore Platform.

De BEA’s vinden ook in 2020 in Mechelen plaats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.