Nieuws Antwerpen Hermans Heftrucks lanceert Hermans Rental App

Hermans Heftrucks lanceert Hermans Rental App

Hermans Heftrucks lanceert Hermans Rental App

ANTWERPEN/RIJKEVORSEL – Hermans Heftrucks, dat vanuit Rijkevorsel ook actief is in de ruime Antwerpse regio, telt al meer dan 50 jaar expertise gekenmerkt door doordachte investeringen. Binnenkort lanceert het de Hermans Rental App. Het bedrijf is sinds kort de nieuwe structurele partner van Made in Antwerpen.

Hermans Heftrucks specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de verkoop en verhuur van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogwerkers en intern transportmateriaal. Het gaat zowel om nieuwe als om tweedehandstoestellen. Daarnaast biedt het bedrijf een onberispelijke service aan qua onderhoud, herstelling of het bestellen en leveren van onderdelen.

Hermans Rental

Hermans Rental is de verhuurafdeling van Hermans Heftrucks. Daar worden onder meer ruw terrein heftrucks, verreikers, hoogwerkers, schaarliften, intern transport en grondverzetmachines aangeboden. Onlangs werd nog flink geïnvesteerd in de verjonging van die verhuurvloot. Zo kwamen er 20 nieuwe ruw terrein heftrucks, 3 roterende verreikers, 10 schaarliften, 5 hoogwerkers en 2 spinhoogwerkers bij.

Maar medio 2019 komt Hermans Rental nog met een nieuwigheid. Dan wordt de Hermans Rental App verwacht. Het volledige huurassortiment dat vandaag op de website staat, zal dan ook via smartphone, tablet of computer beschikbaar zijn.

Ron van der Flaas van Hermans Heftrucks: “We willen het onze klanten nog makkelijker maken. Met behulp van filters zullen ze uit het volledige huurassortiment de juiste machines kunnen selecteren. Ook een aanvraag tot reservatie zal mogelijk zijn via de app, net als het stellen van vragen, het aanvragen van offertes en als kers op de taart het raadplegen en beheren van lopende huurcontracten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.