Nieuws Antwerpen Het Kookhuis doet het uitstekend

Het Kookhuis doet het uitstekend

Het Kookhuis doet het uitstekend

kokenHet Kookhuis aan de Antwerpse Kasteelpleinstraat is zoveel als een heus keukenicoon. Het bedrijf trekt klanten aan uit de hele brede regio. Het gaat de winkel met 362.000 euro aan bedrijfsopbrengsten overigens voor de wind. Het cijfer voor 2014 lag bijna 30.000 euro hoger dan het jaar ervoor.

In het Kookhuis komen niet enkel horecamensen of keukenfanaten aan hun trekken. Ook wie tijdens het weekeind al eens graag in de kookpotten roert kan in de winkel makkelijk iets van zijn gading vinden. Het is er aangenaam zoeken naar de nieuwste gadgets, naar potten, pannen of leuke hebbedingetjes. Het is een heus paradijs voor keukenpieten die zich een echte Michelinster waard wanen.

Met een bedrijfsresultaat van 115.000 euro doet het Kookhuis het ook financieel best goed. Het cijfer lift volgens de jaarrekening die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank liefst 35.000 euro hoger dan het jaar ervoor. De winst steeg tot 35.000 euro.

De Nederlandse zaakvoerders Antoine Van Der Kalk en Beert Voorhorst stellen in hun winkel 7 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.