Nieuws Antwerpen Het Poetsbureau neemt schoonmaakbedrijf Ariel over

Het Poetsbureau neemt schoonmaakbedrijf Ariel over

Het Poetsbureau neemt schoonmaakbedrijf Ariel over

MASSENHOVEN – Het Poetsbureau uit het Limburgse Beringen neemt schoonmaakbedrijf Ariel uit Massenhoven over. Na de lancering van Het Poetsbureau for business in 2019 moet ook de overname van Ariel ervoor zorgen dat Het Poetsbureau marktleider wordt in de bedrijfsschoonmaak.

Met zo’n 156 miljoen euro omzet in 2019 is Het Poetsbureau de grootste aanbieder van huishoudhulp in Vlaanderen. Met Het Poetsbureau for business zette het bedrijf het voorbije jaar zijn eerste stappen in de bedrijfsschoonmaak, meteen goed voor zo’n 1,2 miljoen euro omzet.

Schoonmaakbedrijf Ariel uit Massenhoven is ook geen kleine speler. Met 420 medewerkers en klanten zoals Arcellor Mittal, Omega Pharma en De Lijn boekte het bedrijf in 2019 een omzet van zo’n 12,5 miljoen euro. Met de overname van Ariel vertienvoudigt Het Poetsbureau zijn jaarlijkse omzet in de bedrijfsschoonmaak. De zaakvoerders van Ariel, Saskia Slachmuylders en Diederik De Roeck, behouden hun commerciële en operationele verantwoordelijkheid ook na de overname.

Volgens bedrijfsleider Jo Mellemans zou Het Poetsbureau nog voor het einde van dit jaar een inkomen verschaffen aan 10.000 gezinnen. “Zoals bij elke andere werkgever in de dienstverlening staat of valt ons succes met het welzijn en het enthousiasme van onze medewerkers”, vertelt Jo Mellemans. “Dat geldt net zo goed voor bedrijfsschoonmaak en uitzendwerk – onze twee nieuwe bedrijfstakken – als voor huishoudhulp. We zijn trots en enthousiast om de nieuwe collega’s van Ariel te mogen verwelkomen in onze familie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.