Johan Heylen (2e van links) en Cedric Van Hencxthoven (2e van rechts) van Heylen Vastgoed met het team van Immo KWP

Heylen Vastgoed neemt Immo KWP uit Zoersel over

HERENTALS, ZOERSEL – Heylen Vastgoed zet nog meer in op lokale verankering en daarom neemt de grootste Antwerpse vastgoedmakelaar Immo KWP uit Zoersel over. Het team van Immo KWP blijft mee aan boord.

Om de lokale verankering tussen Malle en Turnhout te versterken neemt Heylen Vastgoed Immo KWP over. Het vastgoedkantoor aan de Handelslei in Sint-Antonius-Zoersel is al ruim veertig jaar een begrip voor verhuur en verkoop van woningen en appartementen in de Kempense gemeente. Na de overname blijft het team van Immo KWP aan boord. Huidig bestuurder Walter Peeters zal ook het vertrouwde gezicht van Immo KWP blijven.

Centraal

“We nemen doelbewust het team van Immo KWP over, want de makelaars hebben een uitgebreide kennis en expertise opgebouwd die we graag verder willen benutten”, vertelt Johan Heylen, bestuurder van Heylen Vastgoed. “Het kantoor in Zoersel ligt perfect centraal tussen Turnhout en Malle, waar wij al eerder actief waren. Op die manier versterken wij onze positie in de Kempen en kunnen wij onze klanten een nog betere service op maat aanbieden.”

Met de overname van het Zoerselse Immo KWP staat de teller van Heylen Vastgoed vandaag op 21 kantoren, waarvan er vijftien in de provincie Antwerpen liggen. Meer dan de helft van die kantoren zwaaiden de laatste drie jaar de deuren open.